Španija - Grčka - Turska - Sicilija - PutovanjaSveti Đorđe

Regija Sveti Đorđe u Grčkoj, smeštena je na severozapadnom delu države, na ostrvu Halkidiki. Ova regija poznata je po svojim prekrasnim plažama, turističkim kompleksima, tavernama i vinarijama.

Sveti Đorđe je najpopularnije turističko odredište u regiji Halkidiki, a njegova najpoznatija atrakcija je istoimena plaža, koja se smatra jednom od najlepših u Grčkoj. Ova plaža ima dugačko i široko kamenito dno, što je savršeno za kupanje i sunčanje. Tu su i brojne taverne sa živom muzikom i restorani sa izvrsnim grčkim jelima.

Takođe je poznata po svojim vinarijama, a obilazak vinarija i degustacija vina obično se smatra kulturnim iskustvom. Tu se proizvode neke od najboljih grčkih vina, uključujući crvena i bela vina.

Pored plaža, u ovoj regiji ima i mnogo prirodnih atrakcija, uključujući planine i šume, što čini ovaj dio Grčke idealnim za ljubitelje prirode. Moguće je ići na planinarske šetnje ili obilazak prirodnih rezervata, kao što je rezervat Pefkari.

Ukratko, regija Sveti Đorđe u Grčkoj ima sve što je potrebno za nezaboravno letovanje, od prekrasnih plaža do uzbudljivog noćnog života, i sigurno će ostaviti nezaboravne uspomene svakom putniku.

200 m plaža
From €125-355
250m Plaža
From €Maks četiri ležaja
10 Noći, pet friendly
100m plaža
From €Maks četiri ležaja
Na plaži pogled more
From €Maks četiri ležaja
NA PLAZI
From €99 PREVOZ I SMESTAJ
70m Plaža
From €79 Prevoz i Smeštaj
40m Plaža
From €139 Prevoz i Smeštaj
200m Plaža
From €105 Prevoz i Smeštaj
100m Plaža
From €Max četiri ležaja
70m plaža
From €Maks četiri kreveta
Na plaži
From €Maks četiri ležaja
Podeli:
Kontakt
Adresa:
Knjaza Miloša 27, 18220 Aleksinac
Telefon:
+381 18 804 004,
+381 60 66 55 311
Email:
bookinggrandholiday@gmail.com,
grandholiday@gmail.com

Zapratite nas na socijalnim mrežama: