Leto u ŠpanijiKosta Brava

Španija je jedna od najpopularnijih turističkih destinacija u Evropi. Njena kultura, istorija i kulinarska scena privlače milione turista svake godine. Kosta Brava je jedna od najpoznatijih oblasti u Španiji, poznata po prelepim plažama, živopisnim gradovima i raznolikim aktivnostima za svačiji ukus.

Kosta Brava se nalazi na severoistoku Španije, pored granice sa Francuskom. To je oblast koja se proteže od Barselone do francuskog grada Perpignana. Ona je poznata po svojim prelepim plažama i kristalno čistom moru, što čini ovaj deo Španije idealnim mestom za odmor i rekreaciju. Plaže kao što su Lloret de Mar, Tossa de Mar i Calella su neke od najpoznatijih i najlepših plaža na Kosta Bravi.

Osim plaža, Kosta Brava je poznata i po svojim živopisnim gradovima koji su prepuni istorije i kulture. Grad Girona je poznat po svom starom gradu sa zidinama i ulicama koje su pune kafićima i restoranima. Grad Figueres je poznat po muzeju Salvador Dali, gde možete videti neke od najpoznatijih dela ovog slavnog slikara. Grad Tossa de Mar je poznat po svom starom gradu sa kulama i kuli iz 13. veka.

Osim istorije i kulture, Kosta Brava je poznata i po raznolikim aktivnostima koje se mogu raditi. Možete se opustiti na plaži, krstariti na brodu, igrati golf, ili se oprobati u ronjenju ili surfovanju. Ukoliko ste ljubitelj hodanja i planinarenja, postoje prelepe staze za pešačenje koje vode kroz divne krajolike i pružaju neverovatne poglede na more.

Ukratko, Kosta Brava je savršena destinacija za odmor i rekreaciju. Sa prelepim plažama, živopisnim gradovima i raznolikim aktivnostima, ona će zadovoljiti potrebe svakog turiste. Ukoliko želite da iskusite sve što ova oblast ima da ponudi, posetite Kosta Bravu i uživajte u svemu što ona ima da pruži.

4 dana italija +7dana Španija
From €428-548 polupansion
13 dana hotel+ prevoz
Podeli:
Kontakt
Adresa:
Knjaza Miloša 27, 18220 Aleksinac
Telefon:
+381 18 804 004,
+381 60 66 55 311
Email:
bookinggrandholiday@gmail.com,
grandholiday@gmail.com

Zapratite nas na socijalnim mrežama: