Hotel na plaži extra cena
Cena
€1.put avionom iz Niša po person
Trajanje
7,9,10,14 noći
Destinacija
Krf
Putnici
Na rate bez kamate
  • Informacije
  • Galerija
  • Slične ponude
Hotel Scheria 2+* je smešten na prelepoj šljunkovito-peščanoj plaži u Desiji na ostrvu Krf. Hotel se sastoji od dve jednospratne zgrade, a gostima su na raspolaganju konforne sobe sa terasom, TWC-om, televizorom i WiFi internetom. Hotel se nalazi u mirnom delu Desije, okružen zelenilom i mediteranskim rastinjem, što omogućava gostima da se opuste i uživaju u prirodnom ambijentu.

Šta je uključeno

Destinacija

Ostrvo Krf avionom iz Niša

Ostrvo Krf je jedno od najlepših jonskih ostrva i popularna turistička destinacija u Grčkoj. Ostrvo je poznato po predivnim peščanim plažama, tirkiznom moru, kristalno čistoj vodi i netaknutoj prirodi. Krf je idealno mesto za odmor i opuštanje, ali i za aktivnosti poput ronjenja, jedrenja, planinarenja i biciklizma. Glavni grad Krf je nezaobilazna destinacija za sve posetioce. Grad je smešten na obali, a karakterišu ga uske uličice, trgovi, brojne kafeterije, restorani, suvenirnice i prodavnice.

U centru grada se nalazi Stari grad, koji je pod zaštitom UNESCO-a i predstavlja miks venecijanske i francuske arhitekture. Takođe, Krf ima i mnogobrojne spomenike posvećene srpskoj vojsci iz Prvog svetskog rata, među kojima su srpski grob i spomen-obeležje u Parku mira. Osim prirodnih i kulturnih znamenitosti, Krf nudi i bogatu gastronomsku ponudu. Kuhinja na Krfu je mediteranska, a karakterišu je sveži morski plodovi, maslinovo ulje, povrće i začini. Ostrvo je takođe poznato po vinima, maslinovom ulju i medu.

Krf je ostrvo koje ima mnogo toga da ponudi turistima svih uzrasta i interesovanja. Bez obzira da li volite da se opuštate na plaži, istražujete prirodu, uživate u gastronomiji ili obilazite kulturne spomenike, Krf će vas oduševiti i ostaviti dugotrajne uspomene.

Desija Krf

Desija je bez sumnje jedno od najpopularnijih letovališta na ostrvu Krf, pogotovo za turiste iz Srbije. Nekada malo ribarsko selo, danas se Desija razvila u vrlo popularno letovalište koje je od glavnog grada Krfa udaljeno samo 12 km i odlično je povezano autobuskim linijama.Bujna vegetacija, prijatna klima, bistro i čisto more i duga peščano-šljunkovita plaža, čine Desiju posebnom. Ova plaža je nosilac Plave zastave unazad godinama, što znači da zadovoljava najviše evropske standarde čistoće i kvaliteta vode. Plaža je uređena ležaljkama i suncobranima, a pruža mogućnosti za sportove na vodi.

Duž mesta nižu se restorani, taverne sa tradicionalnom grčkom kuhinjom, picerije, kafići i barovi. Desija je idealna destinacija za one koji žele da uživaju u mirnom odmoru i ukusnoj hrani. U blizini Desije nalazi se i nekoliko manjih, ali vrlo lepih plaža koje turisti mogu posetiti.

Sve u svemu, Desija je pravi raj za turiste koji žele da uživaju u svežem vazduhu, predivnoj prirodi i prelepim plažama. Ukoliko ste planirali letovanje na ostrvu Krf, svakako treba da razmotrite Desiju kao opciju za smeštaj.

Hotel Scheria Krf 2+*

Hotel Scheria 2+* je smešten na prelepoj šljunkovito-peščanoj plaži u Desiji na ostrvu Krf. Hotel se sastoji od dve jednospratne zgrade, a gostima su na raspolaganju konforne sobe sa terasom, TWC-om, televizorom i WiFi internetom. Hotel se nalazi u mirnom delu Desije, okružen zelenilom i mediteranskim rastinjem, što omogućava gostima da se opuste i uživaju u prirodnom ambijentu. Plaža na kojoj se nalazi hotel Scheria je nagrađena Plavom zastavom, što garantuje visok kvalitet vode i čistoće plaže.

Ležaljke na plaži se dodatno doplaćuju, ali hotel raspolaže ograničenim brojem ležaljki na travnjaku, neposredno uz plažu, za koje se dobija vaučer za piće u baru (8 € za 2 ležaljke i suncobran). Hotel se nalazi na oko 300 m udaljenosti od centra Dasije, dok je udaljenost od glavnog grada Krfa i aerodroma oko 12 km. Ukoliko tražite miran smeštaj na samoj obali mora, uz pristupačne cene, hotel Scheria bi mogao biti odličan izbor za vaš odmor na Krfu.

Scheria beach leto 2023. cen.br.3 7 noći_page-0001

 

Scheria beach leto 2023. cen.br.3 10 dana B (1)_1674115553-1_page-0001

Cene u tabeli su iskazane u EUR po osobi, paket aranžman. Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
– avioprevoz Niš-Krf-Niš, sa ručnim prtljagom/torbom (40x20x25 cm),
– transfer modernim minautobusom ili autobusom, aerodrom-smeštaj-aerodrom,
– smeštaj na bazi 7,9,10 ili 14 noćenja, zavisno od izabranog datuma polaska, sa uslugom noćenje s doručkom
– usluge predstavnika agencije na destinaciji
– doplata za sobu s pogledom na more: 30€ po osobi za sve vreme boravka

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
– doplata za boravišnu taksu, plaća se u na licu mesta u iznosu 0,5€ po danu boravka std/app.
– putno zdravstveno osiguranje ( po cenovniku osig. kompanija)
– ishrana tokom boravka i realizacije aranžmana,
– doplate za prtljag na letu (10kg kabinski 40€, 10kg čekirani prtljag 50€, čekirani prtljag 20kg staje 70€) u momentu rezervacije,
– kasnije doplate za prtljag, izmene tarife, promenu imena i sl., kao i ostale usluge koje ovim programom nisu pomenute

Prilikom prijave za aranžman, neophodna je kopija pasoša, dokument važeći min. 6 meseci od datuma povratka. U slučaju otkaza aranžmana od strane putnika, na iznos aviokarte primenjuju se uslovi aviokompanije, a ne iznos aranžmana Opšti uslovi putovanja organizatora TA HaloTravel doo. Aranžman je rađen na bazi trenutne, osnovne i najpovoljnije tarife avio karte. U slučaju kada nema mesta na kalkulisanoj tarifi, moguće je putovati uz doplatu po ceni sledeće raspoložive tarife.

Kada klijent izvrši potvrdu rezervacije odnosno uplati aranžman ili rezervaciju, izdaje se avio karta. Napominjemo da jednom izdata karta, koja se izdaje prilikom rezervacije, nema mogućnost promene imena ili datuma, i ima više tarife promene ili dodavanja prtljaga ukoliko se klijent nije odlučio prilikom rezervacije. Organizator putovanja nije ovlašćen niti može da proverava valjanost isprava/pasoša odnosno lične karte sa kojim putnik putuje, stoga napominjemo da pre rezervacije klijent proveri važnost i ispravnost istih.

First minute akcija:
*7% popusta za uplate u celosti do popune kapaciteta

Način plaćanja:
* rezervacija uplatom 30% iznosa aranžmana, 30% do 01.maja, ostatak do 14 dana pre polaska,

Odloženo plaćanje:
* rezervacija uplatom 30% iznosa aranžmana, 30% do 01.maja, ostatak na jednake rate do kraja godine,
* ostatak (iznos do 40% aranžmana) deponovanjem čekova, adm.zabrane ili kreditnom karticom, na rate do 10.12.2023
Deponovanje čekova, ili overene administrativne zabrane, kreditne kartice obavezno najkasnije 10 dana po rezervaciji.

NAPOMENA: za način plaćanja, neophodno je da se klijent izjasni prilikom rezervacije, i način plaćanja se definiše Ugovorom putovanju. Za način plaćanja (odloženo u ratama, delom pre delom posle puta), rok za dostavu čekova građana ili adm. zabrane je 7 dana nakon rezervacije. Ukoliko klijent nije deponovao garanciju plaćanja u datom roku, agencija organizator će smatrati da je izabran način plaćanja DO POLASKA. Administrativne zabrane važe za radnike preduzeća/ustanova sa kojima organizator ima ugovor o saradnji i važe na originalnom obrascu organizatora. Čekovi se datiraju 10. ili 20.u mesecu, i SVI čekovi moraju na poleđini imati generalije izdavaoca čekova ( b.r.l.k., adresa,tel.).

PROGRAM PUTOVANJA:
1.dan
– moguć transfer do aerodroma (Beograd,Čačak, Vranje, Bor,cena zavisi od broja putnika/na upit). Moguć organizovan parking uz nadoknadu po tarifi, (za goste koji dolaze autom do aerodroma). Okupljanje na aerodromu Konstantin Veliki 2 časa pre leta, Direktan let za Krf, po sletanju transfer do izabranog smeštaja. Odmor. Noćenje
2.-8., 10., 11. dan,
odmor, uz mogućnost organizovanja fakultativnih izleta u saradanji sa inopartnerom.
8., 10., 11. dan
Odjava do 09h. Slobodno vreme do polaska. Transfer do aerodroma, prijava za let. Direktan let, sletanje na aerodrom Konstantin Veliki. Kraj programa.

POPUSTI ZA DECU:
Dete od 0 do 1,99 godina u pratnji 2 punoplatežne osobe plaća 60€, po ceni iz cenovnika, nema sedište u avionu i na transferu, koristi zajednički ležaj.
Prvo dete do 12 godina, u pratnji 2 punoplatežne osobe plaća 209-289€, po ceni iz cenovnika, ima sedište u avionu i na transferu, i ima sopstveni (III) ležaj.
Drugo dete do 12 godina, u pratnji 2 punoplatežne osobe plaća 209-289€, po ceni iz cenovnika, ima sedište u avionu i na transferu, i koristi zajednički (III) ležaj.

Podeli:
1. Put avionom do krfa
From €Avionom iz Niša 7 9,10,14 noći
Kontakt
Adresa:
Knjaza Miloša 27, 18220 Aleksinac
Telefon:
+381 18 804 004,
+381 60 66 55 311
Email:
bookinggrandholiday@gmail.com,
grandholiday@gmail.com

Zapratite nas na socijalnim mrežama: