23.07.
Cena
€175 per person
Trajanje
Polazak 14.09.
Destinacija
Kušadasi
Putnika
8 dana Kušadasi 2 dana Istanbul
  • Informacije
  • Galerija
  • Slične ponude
Letovanje i putovanje u Aziji Kušadasi 8 dana + Istanbul 2 dana + prevoz + trajekt + veliki Izlet Izmira Polazak iz Beograda…Niša… Polasci : 23.07.2022. i 14.09.2022. Cena obuhvata: 7 noći 8 dana hotel u Kušadasi sa uslugom + autobuski prevoz + izlet Izmir + 1 noći 2 dana u Istanbulu hotel 3* sa...

Šta je uključeno

Destinacija
Kušadasi Otkrijte Kušadasi

Letovanje i putovanje u Aziji

Kušadasi 8 dana + Istanbul 2 dana + prevoz + trajekt + veliki Izlet Izmira

Polazak iz Beograda…Niša…

Polasci : 23.07.2022. i 14.09.2022.

  • Cena obuhvata: 7 noći 8 dana hotel u Kušadasi sa uslugom + autobuski prevoz + izlet Izmir + 1 noći 2 dana u Istanbulu hotel 3* sa doručkom

Izbor hotela u Kušadasi: a hotel u Istanbul je za celu grupu isti, hotel 3* sa doručkom lokacija Laleli- Kapali čaršija
Cena aranžmana za polazak 23.07.2022.
Hotel Anadolu 2* doručak 209 €
Hotel Tecimen 2* doručak 209 €
Hotel Grand Nett 2* polupansion 290 €
Hotel Melike 2* polupansion 299 €

Hotel Albora 3* polupansion 310 €
Hotel Dablaklar 4* polupansion 359 €
Hotel Surtel 3* All inclusiv 465 € / polupansion 365 €
Hotel Marti 4* polupansion 399 €
Hotel Sunday Beach 4* polupansion 369 €
Hotel Arora 4* All inclusiv 465 €

Cena aranžmana za polazak 14.09.2022.
Hotel Anadolu 2* doručak 175 €
Hotel Tecimen 2* doručak 175 €
Hotel Grand Nett 2* polupansion 215 €
Hotel Melike 2* polupansion 225 €

Hotel Albora 3* polupansion 245 €

Hotel Dablaklar 4* polupansion 339 €
Hotel Surtel 3* All inclusiv 330 € / polupansion 279 €
Hotel Marti 4* polupansion 345 €

Hotel Sunday Beach 4* polupansion 349 €
Hotel Arora 4* All inclusiv 356 €
Fakutativni izleti u Kušadasi: obilazak Efesa, Izlet Pamukale ,Krstarenje

1.dana polazak iz Srbije
2. do 9. Dana boravak u Kušadasiju u izabranom hotelu sa izabranom uslugom. 7 noći 8 dana.
9. Dana u popodnevnim satima polazak cele grupe na veliko razgledanje Izmira. 3. Grada po veličini u Turskoj. i nocna voznja do Istanbula.
10.dan. dolazak u Istanbul u jutarnjim satima (7-8h). Ulazak u hotel posle 11h.
10. Do 11 dan. Istanbulu hotel 3* sa doručkom, 2 dana 1 noćenja. isti hotel za celu grupu. Ime hotela bice poznato 3 dana pre putovanja. Lokacija hotela je Laleli i,-Kapali čaršija…
11. Dan u popodnevnim satima polazak za Srbiju.
12. Dan dolazak u Srbiji u prepodnevnim satima.
• aranžman obuhvata;
• prevoz autobusom
• Trajekt
• Hotel u Kušadasi 7 noci 8 dana po izboru doručak/večera, /all inclusiv
• hotel u Istanbul 1 noci 2 dana 3* sa doručkom
• Izlet Izmira
• aranžman ne obuhvata
• osiguranje
• individualne troskove
• rezervacija sedišta po izboru 15€ po osobi
• Fakultiivne zlete:
• PEŠAČKA TURA I OBILAZAK LOKALITETA (DVORIŠTE TOPKAPI, PLAVA DŽAMIJA, AJA SOFIJA) 25 € – ulaznica za Topkapi se kupuje individualno na licu mesta
• KRSTARENJE BOSFOROM SA OBILASKOM VASELJENSKE PATRIJARŠIJE 20 €
DOLMABAHČE PALATA 30 evra
DŽAMIJA SULEJMANIJA 10 evra
PRINČEVSKA OSTRVA 25 evra
Opisi hotela:
Hotel Tecimen 2*: Nalazi se na oko 500m od gradske plaže, u centralnom delu grada. Sve sobe su sa TWC-om, balkonom, klima uređajem čije se korišćenje dodatno plaća-1,5 € dnevno po odrasloj osobi. Mogućnost korišćenja sefova na racepciji (uz doplatu). U sklopu hotela nalazi se restoran, manji bazen i bar. Hotel preporučujemo putnicima mlađe generacije, kao i putnicima kojima komfor nije od presudnog značaja. Usluga: noćenje sa doručkom.

HOTEL JE RENOVIRAN ZA SEZONU 2019 Hotel Paris ** Položaj hotela: 600 metara od gradske plaže I 300 metara od centra Kušadasija. Hotelski sadržaj: hotel poseduje otvoreni bazen, restoran,bar, TV salu, sefove na recepciji (uz doplatu na licu mesta),wi fi internet u javnim delovima hotela. Soba: sve sobe imaju kupatilo, telefon, TV, klima uređaj (uz doplatu dnevno na licu mesta) i balkon. Hotel ima samo dvokrevetne standardne sobe. Usluga: noćenje sa doručkom (kontinentalni doručak)

Hotel Anadolu 2* se nalazi pored glavne minibus stanice, šeststotina metara od gradske plaže.Ima vrlo povoljnu lokaciju koja ga spaja sa svim delovima Kušadasija i pruža mogućnosti za raznovrstan odmor. Renoviran je 2018.godine.Hotelski sadržaj: hotel poseduje otvoreni bazen, restoran,bar, TV salu, sefove na recepciji (uz doplatu na licu mesta),wi fi internet u javnim delovima hotela. Soba: sve sobe imaju kupatilo, telefon, TV,klima uređaj (uz doplatu dnevno na licu mesta) i balkon. Hotel ima samo dvokrevetne standardne sobe.

Hotel Grand Nett 2*: Nalazi se na oko 70m udaljenosti od plaže Ladies beach i na oko 3km udaljenosti od centra grada. Iz hotelskog restorana na krovu pruža se predivan pogled na ovu najlepšu plažu Kušadasija. Hotel poseduje bazen sa odvojenim delom za decu iležaljkama čije je korišćenje besplatno za goste hotela, bar pored bazena u kome se služe alkoholna i bezalkoholna pića i kafa (dodatno se plaća). Besplatan wi-fi nternet dostupan je u lobiju hotela, u sobama je signal nešto slabiji. Sefovi se nalaze na recepciji i mogu se koristiti uz doplatu na licu mesta. Svaka soba ima TWC, fen, klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje 1,5€ po odrasloj osobi po danu. Većina soba ima terasu sa pogledom na dvorište ili na more. Usluga u hotelu je na bazi polupansiona.

Hotel Melike 2* Ovaj manji hotel, koji odiše prijatnom domaćom atmosferom, nalazi se na Ladies plaži, jednoj od najlepših peščanih plaža Kušadasija. Hotel Melike, udaljen je od mora oko 100 metara, a od centra letovališta Kušadasi oko 3 kilometra. U blizini je stanica minibuseva (dolmuša) koji voze ka gradu. Sve sobe su klimatizovane i opremljene su telefonom i balkonom. Hotel Melike sadrži i recepciju, restoran, bar i bazen sa ležaljkama, idealno za letovanje u Kušadasiju. Usluga u hotelu Melike je na bazi noćenja sa doručkom ili polupansiona.

Hotel Roxx Royal ex Santur 3*: Nalazi se u centru grada, u blizini tzv. Džuma pazara, nadomak stanice minibuseva (dolmuša) koji voze do okolnih plaža Kušadasija. Udaljenost od gradske plaže je oko 400m. Sobe su klimatizovane i opremljene su telefonom, televizorom i terasom. Trokrevetne sobe nemaju terasu. Hotel sadrži prostrani recepcijski hol, TV-salon, restoran, bar i bazen sa ležaljkama i suncobranima. Usluga u hotelu je na bazi polupansiona.

Hotel Blue Sea 3* e od centra Kušadasija udaljen oko 4km. Smešten je na oko 200m od Ladies beach-a. Sobe su opremljene klima uređajem (ne doplaćuje se), telefonom, televizorom, i imaju pogled. Neke sobe imaju bočni pogled na more, a neke direktan. Hotel sadrži recepciju, sefove na recepciji (uz doplatu), bazen sa barom, saunu, , besplatan wi-fi u lobiju hotela. Usluga u hotelu je na bazi polupansiona.

Hotel Dabaklar 4*: Nalazi se u centru grada, na udaljenosti od oko 400m od gradske plaže. U blizini je tzv. Džuma pazara i nalazi se pored glavne stanice minibuseva (dolmuša), koji saobraćaju ka plažama Kušadasija. Hotel Dabaklar je okružen restoranima koji pružaju kvalitetnu i pristupačnu uslugu. Sobe su klimatizovane i opremljene su televizorom, telefonom, mini barom i terasom. U sklopu hotela se nalaze recepcija sa sefovima, TV-salon, bar, restoran, kao i bazen sa ležaljkama i suncobranima. Usluga u hotelu je na bazi polupansiona.

Hotel Ayma 4*: Nalazi se na oko 150m udaljenosti od Ladies beach plaže i na oko 3km od centra Kušadasija. Hotel sadrži recepciju, restoran, dva bara, otvoreni bazen sa odvojenim delom za decu, saunu, hamam, fitnes centar, dečije igralište, teniski teren.. Hotel je renoviran 2018. Godine. Usluga je na bazi polupansiona.

Hotel Arora 4* je izgradjen 2005. a renoviran 2012. godine. Nalazi se u Yavansu distriktu u Kušadasiju, 6 minuta od gradskog centra, 80 km od aerodroma u Izmiru, 18 km od Efesa, 30 km od kuće Device Marije, 30 metara od obale. Raspolaže sa 137 soba, 125 standardnih, 1 suit apartman, 10 family soba, 1 soba za osobe sa invaliditetom. 113 soba ima pogled na more, 24 na kopno. Svaka soba ima: TV, klima uređaj, mini bar, sef, tuš, direktan telefon, fen za kosu. Hotel poseduje otvoren bazen za decu i odrasle, jedan bazen sa toboganom, i jedan zatvoreni bazen sa prostorijom za decu.
Od ostalih sadržaja postoji još hamam, sauna, fitnes klub, ping-pong, disko klub, animacije i živa muzika tokom dana kao i noćni program. Usluga u hotelu Arora 4* je na bazi all inclusive (sve uključeno).

Hotel Marti Beach 4* se nalazi na 3 km od centra Kušadasija i ima sopstvenu plažu, ležaljke i suncobrani su besplatni.
Sve sobe su sa TWC-om, fenom, mini-barom(posebno se plaća), TV-om, telefonom , sefom i klima uređajem.
U sklopu hotela nalazi se restoran, dva bara, stoni tenis, manji fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, masaža, aerobik, internet kafe,mini klub, mogućnost brojnih sportova na vodi uz doplatu.
Smeštajne jedinice:
1.- Dvokrevetna soba (1/2 standard room) – Francuski ležaj ili dva singl ležaja;
2.- Dvokrevetna soba sa pomoćnim ležajem (1/2+1 standard room) – Francuski + pomoćni ležaj;
Usluga:noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak i večera švedski sto-samoposluživanje).
Mogući način plaćanja: euro se obračunava po po srednjem kursu NBS banke,na dan uplate.
1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja.
2) 40% rezervacija, 60% administrativnom zabranom na jednake rate do 01.09.2022.g. Uz uvećanje 2%(devizna klauzula) .
3) 40% rezervacija, 60% administrativnom zabranom na jednake rate do 01.10.2022.g. Uz uvećanje 7%.
4) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 01.11.2022. uz uvećanje 7%.
5) 30% prilikom rezeracije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka .
MOLIMO SVE PUTNIKE DA PROVERE TAČNO VREME POLASKA 2 DANA PRE POČETKA ARANŽMANA
PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 40 PUTNIKA
U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA
ILI AGENCIJA PREUZIMA PRAVO NSPAJANJE GRUPE SA DRUGOM AGENCIJOM organzator licenca broj OTP 131/2021.
Grand Holiday Aleksinac Knjaza Miloša 27 018/804- 004

Važno ponuda važi i za zamenske vaučere!

24.6./28.8./9.9.
From €65
kompletan cenovnik
From €185
13 dana 10 noći
11 dana hotel i prevoz
From €255-405 HB na plaži
11 dana 10 noći
219
8 dana Alanja 4 dana Istanbul
14.04. - 18.04.2020. / 30.04. - 04.05.2020.
From €85
Kontakt
Adresa:
Knjaza Miloša 27, 18220 Aleksinac
Telefon:
+381 18 804 004,
+381 60 66 55 311
Email:
bookinggrandholiday@gmail.com,
grandholiday@gmail.com

Zapratite nas na socijalnim mrežama:

Close

Kušadasi 8 dana Istanbul 2 dana

Price
€175 per person
Duration
Polazak 14.09.
Destination
Kušadasi
Travellers
8 dana Kušadasi 2 dana Istanbul