Specijalna cena do 15.11.2023
Cena
€189 po person
Trajanje
6 dana
Destinacija
Putovanja
  • Informacije
  • Galerija
  • Slične ponude
Atina Nova Godina 29.12.2023.   TERMIN PUTOVANJA: 29.12 – 03.01.2024. (autobuski prevoz i 3 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3*) ATINA – DOČEK NOVE GODINE 2024. Program putovanja:  1.  dan – NIŠ 29.12.2023. Polazak iz Niša oko 19.00h sa dogovorenog mesta. Vožnja autoputem E75 , preko Leskovca i Vranja sa usputnim pauzama i prijem...

Šta je uključeno

Destinacija
Putovanja Otkrijte Putovanja

Atina Nova Godina 29.12.2023.

 

TERMIN PUTOVANJA: 29.12 – 03.01.2024.
(autobuski prevoz i 3 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3*)
ATINA – DOČEK NOVE GODINE 2024.

Program putovanja:

 1.  dan – NIŠ 29.12.2023.
Polazak iz Niša oko 19.00h sa dogovorenog mesta. Vožnja autoputem E75 , preko Leskovca i Vranja sa usputnim pauzama i prijem putnika. Noćna vožnja.

 2. dan – ATINA 30.12.2023.

Dolazak u Atinu u prepodnevnim časovima, Panoramsko razgledanje grada autobusom (Trg Omonija, Trg Sintagma gde se nalazi Parlament i straža Evzona, Olimpijski stadion, Zevsov hram, Hadrijanova vrata, Bajronov spomenik, Nacionalna biblioteka, univerzitet…).Smeštanje u hotel. Slobodno popodne  ili  mogućnost fakultativnog odlaska do drevnog AKROPOLJA – kompleksa antičkih hramova: Propileji, hram boginje Nike, hram boginje Atine Partenon, Karijatide. Ulazak na Akropolj sa lokalnim vodičem. Nakon obilaska povratak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

 3.  dan – ATINA 31.12.2023.

Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni celodnevni izlet za ARGOLIDU – Korint, Epidaurus (obilazak antičkog pozorišta iz IV veka p.n.e. i muzeja) i Mikena (Kraljevske grobnice i Lavlje kapije). Povratak u Atinu. Priprema za doček. Fakultativni doček NOVE GODINE u taverni u hotelu ili individualno na Sintagma trgu. Noćenje.

4.  dan – ATINA 01.01.2024.

Doručak. Slobodno vreme ili  mogućnost popodnevnog fakultativnog odlaska do rta SUNION, najromantičnije arheološko nalazište tzv. Posejdonov hram gde možemo uživati u magičnom zalasku sunca. Slobodno vreme. Noćenje.

 5.  dan – ATINA 02.01.2024.

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak do tržnog centra. U poslepodnevnim časovima polazak za Srbiju. Sledi noćna vožnja preko Grčke, Makedonije i Srbije uz usputne pauze za odmor, osveženje…

 6. dan – ATINA 03.01.2024.

Dolazak u Niš u prepodnevnim časovima (u zavisnosti od zadržavanja na graničnim prelazima).

 

Promo cena aranžmana za rezervacije do 15.11.2023.
189 € po osobi 

ARANŽMAN OBUHVATA:

autobuski prevoz na navedenoj relaciji ( audio, A/C)
smeštaj u Atini, u London hotelu 3* u  1/2 ili 1/2+1 standardnim sobama,  na bazi 3 noćenja sa doručkom /švedski sto
panoramsko razgledanje grada
usluge stručnog vodiča za vreme trajanja aranžmana,
troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

fakultativne izlete i ulaznice (minimalan broj za realizaciju fakultativnih izleta je 30 putnika)
Argolida – odrasli 45€ / deca do 12 godina 40€
Akropolj– odrasli 35€ / deca do 12 godina 30€
Sunion –  odrasli 15€ / deca do 12 godina 10€
Tržni centar – odrasli 20€ / deca do 12 godina 15€
Fakultativni doček Nove godine u hotelu (piće je uključeno u cenu)odrasli 45€ / deca do 12 godina 30€
međunarodno zdravstveno osiguranje ( može se uplatiti u agenciji )
od 01.01.2018. je u Grčkoj uvedeno plaćanje boravišne takse koja se plaća na licu mesta u hotelima, cena boravišne takse se kreće od 0.50€ do 1,50€ u zavisnosti od kategorije hotela I plaća se na recepciji hotela
individualni troškovi

NAČIN PLAĆANJA:

Plaćanje je dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.
30 % prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre početka putovanja.
Platne ili kreditne kartice: Visa, Maestro, Master,  Dina  (u zavisnosti od banke i tipa kartice).
Čekovima građana ili administrativnom zabranom do 15.03.2024.

PRTLJAG, DOPLATE  I POPUSTI :

Prostor za prtljag u autobusu je ograničen i predviđena količina prtljaga po putniku je jedan kofer i jedan komad  ručnog prtljaga. Svaki dodatni kofer se plaća 20 €.
Prtljag putnika sme da sadrži iskljucivo stvari za ličnu upotrebu.
Raspored sedenja u autobusu pravi agencija prema prijavi putnika,za izbor sedišta važi doplata  10 €
Doplata za polazak iz Beograda i ostalih gradova duž auto puta – 20 eur po osobi  (minimalan broj putnika za realizaciju je 20).
Doplata za 1/1 sobu je 80% od cene aranžmana (jedno mesto u autobusu)
Umanjenje za sopstveni prevoz 15eura

Smeštaj u hotelu:

Hotel London*** je smešten na južnoj obali Atine, na svega 100 metara od peščane plaže Glifada i na par minuta hoda od tramvajske stanice. U ponudi ima klimatizovane sobe sa sopstvenim balkonima i besplatnim bežičnim internetom Doručak na bazi švedskog stola služi se svakog jutra. Odmah pored hotela nalaze se restorani i moderni barovi koji rade tokom celog dana.Na krovu hotela nalazi se restoran..  https://www.londonhotelathens.com/

 OPŠTE NAPOMENE I INFORMACIJE O PUTOVANJU:

Napominjemo da je putovanje grupno i tome je sve podređeno. prema tome potrebno je jasno sagledavanje situacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju, neutralni po svom sadržaju, temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedište podešavati, i imajte u vidu da ono što je za nekoga toplo, za drugog je hladno i sl. dakle, za grupno putovanje potrebno je puno razumevanje među putnicima i osećaj kolektivizma.Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. ostavljanje vrednih stvari u autobusu nije preporučljivo, jer prevoznik ne odgovara za iste! u slučaju obijanja autobusa, putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašćenih osiguravajućih kuća. organizator putovanja ne može odgovarati, niti se organizatoru putovanja pišu prigovori, u slučaju ovih nepredviđenih okolnosti.Organizator putovanja i izleta na putovanju zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih programom, kao i redosleda razgledanja usled objektivnih okolnosti.  Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da usled državnih ili verskih praznika na određenoj destinaciji neki od lokaliteta ili tržnih centara, prodavnica, restorana, muzeja… ne rade.Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu).Ne čeka se na granici obrada papira za povraćaj PDV-a.Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.Preporučuje se putnicima, državljanima Srbije, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji, www.europa.rs ili u ambasadi, odnosno konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
Aranžman je rađen na na bazi od minimum 40 prijavljenih putnika  i  usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja  ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska i moguće je izvršiti realizaciju programa uz manji broj prijavljenih putnika uz doplatu ili spajanja sa drugom agencijom.

Podeli:
AVIONOM IZ BEOGRADA
From €599
Polazak Nis, Aleksinac...
From €69
Polazak Nis, Aleksinac...
From €45
Polazak Nis, Aleksinac...
From €249
Polazak Nis, Aleksinac...
From €249
26.04.2024.
From €259
26.11.2023
From €18
Ostalo
Kontakt
Adresa:
Knjaza Miloša 27, 18220 Aleksinac
Telefon:
+381 18 804 004,
+381 60 66 55 311
Email:
bookinggrandholiday@gmail.com,
grandholiday@gmail.com

Zapratite nas na socijalnim mrežama: